Prinsessendroom is officieel partner van Make-A-Wish

 

Prinsessendroom is sinds kort officieel partner van Make-A-Wish Nederland. En daar zijn we ongelooflijk trots op. Deze samenwerking betekent dat wij een bijdrage mogen leveren aan de wens van een ernstig ziek kind. Wij vinden namelijk dat een prinsessendroom voor elk kindje te realiseren moet zijn. In deze blog lees je meer over Make-A-Wish, waarom het laten uitkomen van wensen zo belangrijk is én welke rol wij daarin mogen gaan vervullen.

Make-A-Wish Nederland: de mooiste Wish Journeys voor zieke kinderen

Make-A-Wish Nederland creëert prachtige en onvergetelijke Wish Journeys voor ernstig zieke kinderen. Een mooie reis die een dag duurt en waarin alles mogelijk is. Even geen vervelende onderzoeken of ziekenhuizen. Even niet ziek zijn voor één dag. De Wish Journeys worden mogelijk gemaakt door donateurs, vrijwilligers en partners.

Daardoor kan vrijwel elke wens in vervulling gaan. Van stoere brandweerman en vrachtwagenchauffeur, tot aan optreden in een musical of het ontmoeten van helden. Vanaf vandaag kunnen zieke kinderen ook een prinsesje zijn. Wonend in een prachtig kasteel met eindeloos lange trappen én dansen met een heuse prins op het bal. Een onvergetelijke reis.

Waarom Prinsessendroom graag partner wilde worden van Make-A-Wish?

Natuurlijk omdat we niets liever zien dan blije kindjes. In een prachtige prinsessenjurk en zorgeloos spelend door de dag. Alleen, met broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes. Dit klinkt simpel, maar is toch niet voor ieder kind zo vanzelfsprekend.

Ernstig zieke kinderen hebben deze mogelijkheid namelijk niet. Zij verblijven voor een lange tijd in het ziekenhuis of brengen regelmatig een bezoek aan een dokter of arts. Het beleven van een droom of wens is dan belangrijk, maar lijkt juist op dat moment heel ver weg.

Bij Prinsessendroom vinden we dat elk kindje moet kunnen dromen en wensen. Ongeacht de situatie of omstandigheid waarin zij zich bevinden. Even weg van de dokters en verpleegsters in witte jassen, hoe lief ze ook voor ze zijn. Het mogen realiseren van deze positieve vibes is de reden waarom wij officieel partner zijn van Make-A-Wish Nederland.

Wij doneren verkleedkleding om dromen in vervulling te kunnen laten gaan

Prinsesje zijn voor één dag. Een droom die voor heel veel kindjes werkelijkheid wordt met een jurkje uit onze webshop. Nu kunnen ook ernstig zieke kindjes een kroontje, jurk en prinsessen schoenen dragen. Als dit past in de wens van het kind, doneren wij de verkleedkleding. Bijvoorbeeld jurkjes van Rapunzel, Elsa van Frozen of Belle.

Om de Wish Journey van het kindje onvergetelijk te kunnen maken, staan we in direct contact met een ervaren vrijwilliger van Make-A-Wish Nederland. We weten dus precies welke mooie prinsessenjurk het kind graag zou willen dragen. Tijdens deze droom, maar ook daarna. De jurk is én blijft namelijk bestemd voor deze bijzondere prinses voor één dag.

Onze wens?

De wereld een klein stukje mooier maken door iets te geven. Make-A-Wish Nederland sluit aan bij deze gedachte. Het team achter Prinsessendroom is daarom ontzettend trots dat we ons sinds kort officieel partner mogen noemen. Door het doneren van verkleedkleding geven we ook zieke kinderen de kracht en hoop die nodig is om vooruit te kijken naar de toekomst.

Wil jij graag een ernstig ziek kind aanmelden voor een onvergetelijke Wish Journey? Via de website van Make-A-Wish Nederland lees je welke procedure daarvoor nodig is. Misschien laat jij straks samen met Prinsessendroom ook wel een allerliefste wens in vervulling gaan.