Prinsessenjurken voor jouw bezoek aan de Efteling


Met jouw kleintjes een bezoek brengen aan de Efteling is natuurlijk een feestje. Helemaal als je ze kleedt in een prachtige prinsessenjurk. Zo kunnen ze nog meer opgaan in deze bijzondere wereld vol wonderen. Want tijdens jullie wandeling door het park, kun je zomaar één van de vele prinsessen tegen het lijf lopen. Dwalend door het sprookjesbos of passerend in een witte koets met de meest prachtige paarden. Natuurlijk wil jouw kleine meid er dan uitzien als een echte prinses. We hebben de mooiste Efteling én Disney jurken voor je op een rij gezet. Zo kies je eenvoudig de leukste verkleedkleding voor een dagje uit.

De leukste verkleedkleding voor een dag vol wonderen

Laat jezelf verbazen in Droomvlucht, stap in de stoere wereld van Raveleijn of maak een ontspannen wandeling door het sprookjesbos. In de Efteling kan het allemaal. Een dag vol wonderen wordt pas écht onvergetelijk met de mooiste verkleedkleding. Dit is onze top 5.

  1. Doornroosje

 Een Doornroosje prinsessenjurk kun je nergens beter dragen dan in de Efteling. Eenmaal aangekomen in het sprookjesbos, zal jouw kleintje ontdekken dat ze precies dezelfde kleding draagt als deze prinses. Hoe leuk is dat? In onze webshop vind je heel veel verschillende Disney en Doornroosje jurken. Natuurlijk in het roze en afgezet met gouden kant. Kies voor een jurk met lange of korte mouwen én bijpassende handschoenen.   

  1. Sneeuwwitje

Ook Sneeuwwitje is een vaste bewoonster van het Efteling sprookjesbos. Volg voorzichtig het pad langs Roodkapje en de Grote Boze Wolf. Stop even bij de Rode Schoentjes en vervolg jullie weg naar het kasteel van Sneeuwwitje. Natuurlijk in een prachtige verkleedjurk met cape. Deze mooie Disney prinsessen jurken zijn ook nog eens 3-delig en leverbaar met bijpassende glitter schoentjes en juwelen. Vergeet niet om dit mooie moment vast te leggen!  

  1. Assepoester

Ook het kasteel van Assepoester en haar gemene stiefmoeder vind je in deze wereld vol wonderen. Hoewel ze veel van haar tijd doorbrengt in het kasteel, vind je Assepoester in haar mooie prinsessenjurk ook wel eens in het bos. Misschien heeft ze wel even tijd voor een leuke foto met jouw kleine prinses? Reden te meer om er geweldig uit te zien natuurlijk! In onze shop vind je de mooiste Assepoester verkleedjurken mét een kroontje of cape. 

  1. Rapunzel

Heeft jouw kleine meid de mooiste lange blonde haren? Dan voelt ze zich een echte prinses in onze Rapunzel en Disney jurken. Zo geeft jouw kleintje alle sprookjesfiguren het nakijken. Natuurlijk kun je deze leuke verkleedjurken voor de Efteling ook combineren met andere accessoires. Zoals een haarband met lange vlecht of een toverstafje.  

  1. Elsa & Anna

Elsa en Anna hebben nog geen vaste woonplaats in de Efteling, maar de twee zussen zouden zich hier zeker thuis voelen. Verruil Arendelle voor de wereld vol wonderen en geniet van alles om jullie heen. Van het sprookjesbos tot aan de droomvlucht. In onze webshop vind je de mooiste Frozen prinsessenjurken. Voor Elsa, maar natuurlijk ook voor Anna.

Sprookjesspeurtocht in de Efteling voor échte prinsesjes

Jouw kleine meid mag gezien worden in haar meest prachtige prinsessen of Disney jurk. Hoe leuk is het dan om mee te doen aan een sprookjesspeurtocht? Deze route loopt dwars door het alom bekende sprookjesbos. Onderweg ontmoet je niet alleen de bekendste bewoners, maar beantwoord je ook de leukste vragen. Goed opletten onderweg dus!

Jouw kleintje dwarrelt via de Heksenpoort naar het Kabouterdorp. Vervolgens vervolgt ze haar weg via een stenen trapje omhoog naar het huisje van Roodkapjes oma. Pas op voor de wolf!  In haar prinsessenjurk loopt ze verder naar het kasteel van Rapunzel. Wie klimt daar via haar lange haren omhoog? En wie hoort ze in de verte “niemand weet, niemand weet dat ik Repelsteeltje heet” zingen? Echte prinsesjes weten het antwoord natuurlijk wel. 

Vergeet je mooiste jurk niet aan te doen!

De bovenstaande sprookjes speurtochten en wandelroutes in de Efteling, zijn natuurlijk het leukst in een mooie prinsessenjurk of verkleedjurk. Gelukkig is er volop keuze in onze shop. Van Assepoester verkleedjurken, tot aan magische capes, kroontjes en handschoenen. En als jouw schone slaapster na een lange dag in haar bedje ligt, schrijft ze al haar avonturen op in onze Disney dagboeken of vriendenboeken voor echte prinsesjes.

Ga je binnenkort al naar de Efteling en ben je op zoek naar een mooie verkleedjurk voor jouw kleine prinses? Wij verzenden onze jurken uit voorraad. Je hoeft dus nooit lang te wachten op jouw bestelling. Pakketten boven de € 50 verzenden we ook nog eens helemaal gratis. Prinsessendroom is lid van WebwinkelKeur. Dat betekent veilig en vertrouwd online kopen.